Loopplezier delen met elkaar! RUNNERS VORDEN
Runners-Vorden
 
12[1].jpg

Start to Run voorjaar 2017

 

WIL JIJ BEGINNEN MET HARDLOPEN?
Die rode wangen, dat frisse gezicht en dat gezonde lijf; ook jij kunt een hardloper zijn! Hardlopen is goed voor je conditie, je verbrandt massa's calorieën en je gaat je fitter voelen en de voldoening ervaar je echt niet alleen achteraf! Na een cursus Start to Run van zes weken kun je zo'n 25 minuten achter elkaar hardlopen. Samen met je loopmaatjes en ervaren trainers werk je toe naar de afsluitende trainingsloop op de zevende zaterdag.
Kom meedoen, kom beleven, kom hardlopen!
Ga naar www.yakultstarttorun.nl

De inschrijving is open!

Data:  vanaf zaterdag 11 maart 2017 om 9.30 uur start Het Jebbink te Vorden

De 7e training is de afsluiting met een testloop. Daarna kun je op donderdagavond bij Runners Vorden meetrainen naar een 5 km in de omgeving van Vorden.

Geef je op via de site www.yakultstarttorun.nl, wij zien je graag!

 

Start to Run informatie avond en proefles

Proeftraining bij loopgroep Runners Vorden.


Wil je eigenlijk best graag beginnen het hardlopen maar denk je: Kan ik dit wel? Vind ik dit wel leuk? Wie is die trainer en wie zijn mijn loopmaatjes? Wat voor soort schoenen moet ik hebben? Zonder de juiste informatie vooraf schrijf je je niet zomaar in voor een Start-to-Run cursus.

Wij willen jou graag over de streep trekken!

Wij organiseren een proeftraining met informatie op donderdagavond 9 maart 2017. Om 19.30 uur ben je welkom bij sporthal Het Jebbink in Vorden. Daar word je ontvangen door de trainer en wordt er informatie over hardlopen en start to run gegeven en kun je vragen stellen. Daarna gaan we een stukje lopen.

Heb je zin gekregen? Geef je vooraf op bij j.m.v.thijssen@online.nl en geef de locatie op. Maar spontaan aansluiten is ook prima.

Wij staan voor je klaar!

 

Foto's